Modern Çanta ve Kemer Modelleri


Hemen her yılın moda anlayışında olduğu gibi 2022 yılında da en güzel kıyafetleri tamamlamak adına birbirinden güzel aksesuarlara ihtiyaç duyulmaktadır. Modern ancak bir o kadar da uygun fiyatlı, ucuz bayan giyim ürünleri arasından kendinize en yakışan parçaları seçtikten sonra en son noktayı çanta ve kemer seçiminizle koyabilirsiniz. Öyle ki yeni sezonda geçtiğimiz sezonlardan tamamen farklı olarak mikro mini çantalar yerine daha büyük çantalar trendler arasında yerini almıştır. Ayrıca ve bahar ayları için alışveriş yapmadan önce mutlaka yeni çıkan çanta modelleri incelenmelidir. Bilindiği gibi çantalar kadınlar için olmazsa olmaz aksesuarlardır. Bu nedenle her gün yanlarında taşımak istedikleri şeyler çantalarına yerleştirirler. Ayrıca çantalar için etkin bir moda figürü de diyebiliriz.


Yeni sezonda üretilen birbirinden güzel çanta ve kemer modelleri, estetik görünümlerinin yanı sıra kıyafetlerin de olmazsa olmaz tamamlayıcıları sayılmaktadır. 2022 moda trendleri incelendiğinde bu yıl daha çok küçük silüetli modellerin ön planda olduğunu görürüz. Aynı zamanda XL sallantılı modeller de çok tutulmuştur. İlkbahar ve yaz ayları için hazırlanan koleksiyonlardan sızan bilgilere göre ise 70'lere geri dönüş yapılacağı iddia edilmektedir. Mesela kadın bel çanta modelleri bunun en önemli göstergesi olacaktır. Yeni trendlere göre üretilen çantalarda bir doz da ışıltı bulunacak. Ancak panik yapmayın ışıltı oldukça az miktarda olacaktır.


Çapraz askı modelleri ise moda dünyasında her zaman olduğu gibi yeni sezonda da yerini korumaktadır. Ancak çapraz çanta modellerinin iç hacmi biraz daha büyütülecek ve sap kısımlarında da bambu detaylarına yer verilecektir. Bambu sevmeyenler içinse daha sade görsele sahip ürünler raflarda yerini alacak. Doğa ile özdeştirilen kol çantası modelleri hem klasik hem de sportif giyimlerde de kullanılabilecek nitelikler taşıyacaktır. Aslına bakıldığında çantaların geçtiğimiz yıllara göre daha fonksiyonel olacağını da söylemek mümkündür. Daha geniş iç hacmi ve daha çok göz 2022 yılında kullanışlı ürünlerin revaçta olduğunu gösteriyor. Aynı özellikler sırt çantası modelleri modelleri için de geçerli olacaktır. Eminiz ki yeni sezonda sizler de en doğru seçimleri yaparak, muhtemel görüneceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kesintisiz Anime İzle Animewho.com

Dijital Platformlarda Ücretsiz Dizi/Film Nasıl İzlenir?

Almanya Büyü Bozan Hocalar - Medyum